تعداد شهدای ناشی از گرسنگی در غزه به ۲۶۳ نفر رسید

بهدلیل ادامه حملات و محاصره رژیم صهیونیستی و بحران شدید غذایی در نوار غزه، در ۲۴ ساعت گذشته ۵ نفر دیگر، از جمله ۲ کودک، به شهادت رسیدند. به این ترتیب، شمار شهدای ناشی از گرسنگی به ۲۶۳ نفر رسید.
منیر البورش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه در بیانیهای اعلام کرد که مرگومیرها به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه در منطقه همچنان در حال افزایش است.
البورش تأکید کرد که محاصره و موانع ایجادشده توسط رژیم صهیونیستی باعث توقف گسترده ورود کمکهای بشردوستانه شده است و گرسنگی، بهویژه تأثیرات ویرانگری بر کودکان گذاشته است.
وی افزود که در ۲۴ ساعت گذشته، ۵ فلسطینی دیگر از جمله ۲ کودک، به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدهاند.
به گفته البورش، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار شهدای ناشی از گرسنگی به ۲۶۳ نفر رسیده که ۱۱۲ نفر از آنان کودک هستند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
شهرداری غزه اعلام کرد که به دلیل حملات مداوم از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و محاصره شدید رژیم اشغالگر، قطعی آب و بحران انسانی در این منطقه تشدید شده است.
براساس گزارشها، سطح آب ۱۲ سد در ایران به کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت رسیده است.
بهدلیل گرمای شدید در فصل تابستان در اسپانیا، ۲۴۰۵ نفر جان خود را از دست دادهاند.